Din varukorg är tom
 

Vad menas med applikationer/appar?

Med applikationer eller ”appar" menar vi de olika tillämpningar som finns av vår unika texttjänst. Ett exempel på applikation/app är ”Säljassistenten”, som innehåller dokument som helt och hållet kretsar kring försäljning. Andra exempel är ”HR-assistenten”, ”Personligt brev” och ”Konferens”. Det finns applikationer både för företag och privatpersoner.

Varför ska man använda tjänsten Writenow?

Några av de främsta fördelarna med Writenow är att tjänsten förkortar tiden du behöver lägga på att skriva, risken för slarv- och språkfel minskar och du får omedelbar hjälp med både inspiration och struktur. Vårt långsiktiga mål med tjänsten är att allt dubbelarbete ska försvinna.

Jag hittar inte det jag söker. Vad gör jag?

Vi fyller hela tiden på med nya texter inom olika områden, men självklart är det så att vi inte har tänkt på allt. Därför skriver vi gärna nya texter på beställning, helt enligt dina önskemål.

Får inte alla samma texter om man använder er tjänst?

Tanken med Writenow är att du ska få en flygande start när du ska skriva. Bäst blir tjänsten om du själv lägger ett par minuter på att redigera texterna så att språket och innehållet blir 100% enligt dina önskemål.